Cookie Menu

Sensetik øvelser på faglig dag

22.08.2012

17. november 2012 er der igen faglig dag.
Emnet denne gang bliver Sensetik øvelser

Denne faglige dag i Sensetik bliver en blanding af fælles kropsøvelser på gulv og teori og historie om Sensetik øvelser.

Susanne instruerer øvelserne og snakker om, hvorfor vi bruger øvelser, hvad er ideerne med sensetikøvelser, de mulige formål, hvilke principper har vi i vores opbygning af øvelser og øvelsesprogrammer, og hun vil snakke lidt om forskellige typer øvelser og elementer i øvelsesprogrammer. Undervejs vil der desuden være et lille historisk indslag v/ Olav om, hvordan de Bioenergetiske Kropsøvelser, udviklet af kropsterapeuter i Amerika, kom hertil og er blevet grundlag for vores nuværende Sensetik øvelser.

Bolette er mødeleder sammen med Susanne og styrer slagets gang dagen igennem.

PROGRAMMET:

kl 09.30 er der ankomst, hvor man lægger overtøjet og sir hejhej og evt drikker en kop af
noget fra sin medbragte thermokande.
I det øjeblik klokken er 10.00 går vi i gang med første omgang stående Sensetik øvelser på gulv

Planen er at lave et par omgange øvelser og holde de teoretiske oplæg ind mellem.

Engang midt på dagen holder vi en pause, hvor man kan spise sin medbragte mad og kl 16.00 slutter fagligdag for denne gang, og vi rydder op i lokalet.

Praktisk:

Her ska vi være :

http://kulturogfritid.kk.dk/osramhuset/steder-faciliteter/store-sal-i-os...

I Osramhusets Store Sal er der trægulv, og man ka sætte stole op. Der er ikke madrasser eller noget andet i den stil, så derfor vil vi udelukkende arbejde med stående øvelser.

Der virkede til at være lunt og fint, da vi var inde og se på det, men det er formodentlig en go ide alligevel at ha sit uldtæppe eller rullemåtte med til evt at stå på. Lissom det nok vil være klogt at ha en sæk eller andet sidde aggregat med, hvis du er en af dem der ved, du får ondt her og der ved at stå i et eller andet stykke tid - vi ska lave øvelser af et par omgange i dagens løb.

Der findes ikke nogen form for cafe eller cafeteria i Osramhuset, så hvis man skal spise mad den dag, og medmindre man vil ud i Nørrebros gader og finde & købe færdigt tag-med-mad, ska man have sin egen madkasse med.

Vi har undersøgt mulighederne for at få bragt kaffe og te udefra og konstateret, at det ville blive en fuldstændig uantagelig dyr fremgangsmåde. Derfor skal alle og enhver, der gerne vil drikke te og kaffe i dagens løb, selv lave det i thermo hjemmefra og huske sin kop.

Arrangementet er gratis, åbent for alle med interesse for faget og Sensetik sørger for, der er frugter & nødder dagen igennem.

VELKOMMEN TIL