Cookie Menu
Terapi i København

Nanna Cecilie Bredsdorff

Under uddannelse

Telefon: 61704459

E-mail: nanna@bredsdorff.net

Praksis: Nørrebro

Tilbyder: Individuel terapi, Familieterapi

www.nannabredsdorff.dk

Det er en stor mundfuld at have en kronisk sygdom. Det kan være svært at acceptere og finde sig til rette med - selv efter mange år. Der er meget man skal tage sig af. Og meget der kan stå i vejen for at have det godt.

Har du diabetes, kender du nok til den belastning at være din egen behandler hver evig eneste dag. Det er et stort og uoverskueligt ansvar. Især når det ikke rigtig fungerer. Det kan let påvirke din energi, humør og psyke. Du kan have følelsen af aldrig at have fri. Stress eller ‘diabetesstress’ kan let komme til at styre dit liv. Du kan føle dig træt og udmattet eller døje med depression.

Her er noget du måske genkender:

Måske:

Det er alt sammen meget forståeligt. Jeg har selv været der.

Jeg fik diabetes type 1 da jeg var 13 og har prøvet (alt for) meget på egen krop. Jeg ved i dag at jeg kan gøre noget ved hvordan jeg har det - og det kan du også.

Det er der ikke så mange der beskæftiger sig med - diabetes når det handler om mere og andet end kost, motion og medicin, men det gør jeg.

Jeg er født i 1970 og har arbejdet med unge hele mit arbejdsliv, også før jeg uddannede mig som terapeut.
Jeg har været gymnasie- og handelsskolelærer, og derefter vejleder i Ungdommens Uddannelsesvejledning i Københavns kommune. Altid med fokus på mødet mellem mennesker og hvad der sker i det møde. I min søgen efter at få det bedre begyndte jeg at gå i terapi. Det havde så stor effekt på mit liv, at jeg fik lyst til at uddanne mig som psykoterapeut. Jeg har terapierfaring siden 2008.

Privat bor jeg sammen med min mand og har en datter på 4 år.

Bliv kontaktet af Nanna Cecilie Bredsdorff

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.