Cookie Menu

Terapi workshop 26-28 juni 2020

27.03.2020

Bolette Bartholdy afholder terapi workshop 3 dage i København.
Tid: Fredag d. 26. juni kl 16-21, lørdag d. 27.6 kl. 10-17, søndag d. 28.6 kl. 10-17.
Pris: 2900 kr.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hvis du gerne vil blive klogere på dig selv og gøre noget ved det, som er besværligt i dig, så er min sensetik workshop noget for dig.

Der er ikke et fælles tema. Hver deltager arbejder med det, som føles vigtigt. Vi laver en terapi med hver enkelt, hvor resten af gruppen ser på.

Når du er i en terapigruppe, får du både udbytte af det, du selv arbejder med samt støtte og inspiration fra de andre i gruppen.

Gruppeterapi giver mulighed for at opleve sig set, hørt og støttet af andre i sin proces – og gøre det samme for de andre.

Gruppeterapi åbner også for at forholde dig til, hvordan du relaterer dig til andre mennesker. Giver du dig selv plads sammen med andre, føler dig du som en del af fællesskabet, hvad gør du, hvis du får det svært med, hvad en anden siger eller gør.

Det kan være en intens og berigende oplevelse at have indlevende vidner til sin terapi. Jeg har som terapeut hele tiden fokus på at arbejde med nærvær og klarhed, så de terapeutiske processer får de bedst mulige betingelser for at udfolde sig.

Programmet vil veksle mellem kropsøvelser, individuelle terapier og feed back. Mellem øvelser og terapier har I mulighed for at tale om Jeres processer.

Tilmelding: bolette@sensetik.dk

Du er velkommen til at maile eller ringe 40380277, hvis du vil vide