Cookie Menu

Gorm Lundshøj

Telefon: 21 40 89 60

E-mail: gorm@sensetik.dk

Sted: København, Svendborg

www.gormlundshoj.dk

Gør din hverdag mindre stresset

Hvad tror du, det betyder for din virksomhed, at du er mindre stresset? Hvad betyder det mon for din arbejdsglæde og generelle livskvalitet?

Egne erfaringer

Jeg har 19 års erfaring med ledelsessupervision og arbejde med stress. Jeg har praksis på Sydfyn, i Odense og i København.

- Jeg har arbejdet bl.a. med selvstændige erhvervsdrivende, teamledere i Region Hovedstaden og medarbejdere fra Roskilde Universitet. Jeg har selv sideløbende fra 2003-2009 været direktør og medindehaver af det lille IT iværksætterfirma EasyFlex. Vi solgte det i 2009 og undgik derved med nød og næppe konkurs. Det var en meget stressende tid for mig, og det har i høj grad bidraget til min indlevelse og forståelse for selvstændige og ledere.

Godt for firmaet

Mine kunder har haft glæde af samarbejdet. Klaus Larsen, leder i Naturinstitutionen Klatretræet, siger således om sine erfaringer: "Jo mere ro og overskud jeg har, jo bedre præstere mine medarbejdere.”

Johnny Staal, indehaver af Stråtag v. Service Fyhn, siger: "Det betyder meget for innovationen i mit firma, at jeg sørger for at have overskud til at tænke nye tanker."

Bygger på sund fornuft

Min arbejdsmetode er præget af sund fornuft og en nede på jorden tilgang med enkle og anvendelige metoder, som baseres på, at man gør sig nye erfaringer. Det, som vi gerne vil forandre, er de dårlige vaner, som alle vi mennesker har, men ikke opdager, at vi har, eller ikke tager alvorligt nok. Jeg brænder for, at mine kunder finder deres dårlige vaner og får lavet dem om til nye gode vaner og derigennem får mere arbejdsglæde. Min overbevisning er, at det giver et sundere liv og et sundere firma, når det lykkes.

Erfaringsmæssigt kræver det en helhjertet indsats igennem noget tid, at ændre vaner og derved opnå det udbytte som er nødvendigt. Derfor tilbyder jeg forløb af 10 konsultationers varighed til virksomheder. Selvfølgelig kan man ringe og få en snak om det, men det er mit
udgangspunkt.

Bliv kontaktet af Gorm Lundshøj

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.