Cookie Menu
Psykoterapeut Aase Morell

Aase Morell

Certificeret Sensetik terapeut

Telefon: 60 68 03 70

E-mail: aase@sensetik.dk

Praksis: Næstved

Priser:
Individuel terapi: 550 kr.
Supervision: 550 kr.

Tilbyder: Individuel terapi, Familieterapi, Supervision

Psykoterapi og supervision i Næstved

Du får hjælp til at få det bedre uanset, hvad du kommer med.

Når du er i terapi hos mig, får du støtte til at lære dig selv dybere at kende. I den proces kan du opleve et voksende ærligt venskab med dig selv, hvor du holder dig åben overfor dine følelser.

Ved at være i kontakt med din krop og dine følelser på et dybere plan end du måske har for vane og ved fra det sted, at undersøge om det du tænker om dig selv og andre er klart eller forvirret, kan du på en ny måde udforske det du kommer med.

Kontakten mellem dig og mig støtter dig i dine opdagelser af hvordan du har det i din krop og i dine følelser. I den proces kan du gøre dig nye erfaringer som sammen med dit voksende venskab med dig selv giver dig en forudsætning for at tage de valg som føles rigtige for dig.

I terapien, som i livet, skal du bruge både din hjerne, din krop og dine følelser. Ved at se grundigt, kærligt og ordentligt på det du gør og ved at anerkende dine følelser som de er, har du et solidt udgangspunkt for vælge. Med din nye selvindsigt vil du kunne aflære uhensigtsmæssige vaner og kunne tage de valg der gør at du får det bedre.

Supervision - Sensetik i pædagogik, omsorg og undervisning

Jeg tilbyder supervision til dig der arbejder med mennesker.

Jeg gør særlig meget ud af at støtte dig i at undersøge din gøren og din væren. Når du er klar på at din og andres væren er adskilt fra gøren, kan du forholde dig til hvordan du vil handle på det du mærker i situationen. I supervisionen er dette et centralt omdrejningspunkt. For at de fejl mennesket naturligvis indimellem gør, ikke bliver lig med at man er forkert, en dårlig pædagog eller andet, skal der en klarhed til. Den klarhed du får ved at mærke dybt nok på situationen, kvalificerer dine professionelle handlinger.

I supervisionen, som i privat og arbejdslivet skal du bruge din hjerne, din krop og dine følelser. Ved at se grundigt, kærligt og ordentligt på det du gør og ved at anerkende dine følelser som de er, har du et solidt udgangspunkt for at blive klogere på din andel i det du ønsker supervision omkring.

Jeg tilbyder en supervision hvor arbejdet med kontakt, krop og samtale er en integreret del af processen. Supervisionen er til dig der gerne vil trives i dit arbejde med mennesker og som ønsker at forholde dig åben og afgrænset. Det er til dig som ønsker at være autentisk tilstede også i dit professionelle arbejde.

Min baggrund

Jeg har mærket Sensetik-terapiens dybtgående terapiform på egen krop og sind. Jeg startede i terapi som meget ung og forvirret. I min proces har jeg fået støtte til at åbne mig for det der er. I stigende grad har jeg lært at tage god og givende valg på mine egne vegne. Jeg har fået et venskab med mig selv, som jeg ikke ville bytte for noget. Jeg har haft klienter siden 2008.

Jeg har gennemført Sensetik terapeut uddannelse i 2009 og gået i egen terapi siden jeg 1995. For mig var Sensetik terapi en opkvalificerende følgesvend under pædagoguddannelsen som jeg afsluttede i 1997. Jeg har en fuld diplomuddannelse i Dansk som andetsprog 2010. (UCC) samt et Diplommodul i Kommunikations- og relationskompetence 2015. (UCSJ).

Jeg har arbejdet som pædagog inden for dagtilbudsområdet fra 1998 til 2007. Siden 2007 har jeg arbejdet som sprogkonsulent i Næstved kommune (Center for dagtilbud og skole). Jeg har stor og bred erfaring i arbejdet med 100-vis af børn, familier og ansatte. Jeg har en lang og nuanceret erfaring i at støtte forældre i at være ven med dem selv imens de agere i forældrerollen. Jeg har mange timers erfaringer i at samarbejde med pædagogisk personale om deres gøren og væren i de udfordringer de står med.

Min fortsatte efteruddannelse foregår i Sensetik supervision samt i en Sensetik terapi- træningsgruppe, sammen med andre erfarne terapeuter. Jeg deltager stadig i workshops og kurser inden for Sensetik og går selvfølgelig fortsat i individuel terapi.

Praksisadresse: Leif Pandurosvej 9, 4700 Næstved

Bliv kontaktet af Aase Morell

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.