Cookie Menu
Psykoterapeut i Ålborg

Helge Elias Strandjord

Superviseret Sensetik terapeut

Telefon: 24 26 15 84

E-mail: helge@sensetik.dk

Praksis: Ålborg

Tilbyder: Individuel terapi

Jeg startede med at gå i terapi i midten af tyverne. I begyndelsen oplevedes terapien som et nødvendigt onde, for at jeg kunne komme ud af den personlige krise jeg dengang befandt mig i. Jeg prøvede mange former for psykoterapi; Gestaltterapi, Psykodrama, Musikterapi, Guided Imagery of Music, Neuro Lingvistisk Programmering, Organisk Psykoterapi osv, - men det er mødet med Sensetik terapien, som har haft den afgørende betydning for min selvudvikling og livskvalitet, og det føles derfor naturligt og rigtigt selv at uddanne mig til Sensetik terapeut! Det er dejligt at den lange terapeutiske proces jeg selv har været igennem nu kan komme andre til gavn. I dag er Sensetik egenterapi og supervision en naturlig del af både mit private - og professionelle liv.

Sideløbende med mit terapeutiske arbejde har jeg uddannet mig som klassisk sanger, på musikkonservatorierne i Aalborg og Åarhus, hvad der har givet mig en enestående mulighed for at studere sammenhængen mellem psyke og stemme. Mit selvudviklingsarbejde viste sig at have en gennemgribende positiv effekt på min evne til at lære at synge, og dette gav mig ideen til at udvikle det gruppe kursusforløb som jeg kalder Stemme og Selvudvikling, som jeg nu har haft den store tilfredsstillelse at i undervise i igennem flere år, fra begynderniveau op til og med konservatorieniveau. Jeg underviser også individuelle studerende i Stemme og Selvudvikling, samt i klassisk sang.

Mit arbejde med Sensetik og sang, har lært mig at det vigtigste mål både for terapiklienten og sangeren er at være autentisk, dvs være sig selv. Det er når vi er os selv fuldt ud at vi har den bedste kontakt til virkeligheden og til vore medmennesker og det er fra vores indre kerne vi bedst kan finde vejen gennem livet. Som klient hos mig vil arbejdet derfor være at rydde ud i alt det vi bærer med os fra barndommen som netop står i vejen for at vi er venner med os selv og er os selv fuldt ud.

Bliv kontaktet af Helge Elias Strandjord

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.