Cookie Menu

Marianne Wiese

Telefon: 21 70 86 85

E-mail: mariannewiese56@gmail.com

Sted: Nordsjælland

Når du træffer et valg om at arbejde med dit personlige lederskab, kan du opleve, at det har en positiv indvirkning på både dine relationer og dine resultater.

Det er den erfaring, jeg selv har gjort mig gennem ti år som leder på højt niveau, hvor jeg har udviklet mine leder- og rådgiverkompetencer gennem personlig udvikling og efteruddannelse. Særligt min uddannelse fra Sensetik har haft en afgørende og positiv indflydelse på min måde at arbejde med ledelse og konsulentopgaver.

Både som leder og konsulent har jeg endvidere arbejdet med forandrings-, strategi- og udviklingsprocesser, som har givet mig en bred erfaring med, hvordan man kan gribe den type ledelsesopgaver an.

Jeg er oprindeligt uddannet jurist og har videreuddannet mig i organisation og ledelse indenfor systemisk teori og metode.
Derudover har jeg en række kortere efteruddannelser, herunder i HRM og i mediation fra Mediationscenter og Harvard University, USA.

Jeg har sammen med Mette Hvied Lauesen designet et spændende 8 dages kursus for den nye leder, som har ambitioner om at blive en succes som leder og skabe gode resultater. Hovedvægten er lagt på at skabe overblik over ledelsesrum
og reflektere over handlemuligheder - med direkte afsæt i lederens hverdag. Samtidig inviteres til et kærligt syn på egen udvikling.

Kursus for nye ledere

Bliv kontaktet af Marianne Wiese

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.