Cookie Menu

Rikke Posborg

Telefon: 50 56 66 05

E-mail: rikkeposborg@gmail.com

Sted: København

www.posborgsupervision.dk

Jeg tilbyder supervision og sparring til ansatte og frivillige medarbejdere i sociale og frivillige organisationer i København. Medarbejdere med direkte brugerkontakt - det kan være som rådgivere, mentorer, socialrådgiver - bruger sig selv som personer i arbejdet. Det personlige - og de personlige kompetencer - er konstant "online".
I supervision kan man arbejde med de personlige reaktioner, som arbejdet og engagementet skaber.
Jeg interesserer mig for udviklingen af de personlige kompetencer i vores faglighed og for hvordan personlige reaktioner integreres som en dimension af fagligheden. På arbejdet afviser man ofte sine personlige reaktioner og følelser, som noget der ikke må være der, da det er “uprofessionelt”.
Den manøvre betyder meget ofte, at disse reaktioner samtidig holdes væk fra ens egen bevidsthed, så man efterhånden mister indsigten i, hvad der faktisk foregår i en selv. Og det der så sker, er, at følelserne på uklare måder i det skjulte styrer dagsordnen og vores valg og handlinger. Gennem supervision kan man få indsigt i, hvad der faktisk foregår og dermed indlede en proces med højere kvalitet i fagligheden. Vejen til bedre kvalitet i fagligheden går gennem at mærke det, der er og at undersøge hvad dette betyder i de valg man træffer. Det kan man lære og træne i fagpersonlig supervision.

Supervisionen kan foregå i mindre grupper eller individuelt. Læs mere på min hjemmeside.

Bliv kontaktet af Rikke Posborg

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.