Cookie Menu
Iselin Veronika Brandt

Iselin Veronika Brandt

Superviseret Sensetik terapeut

Telefon: 42 77 09 75

E-mail: veronika@sensetik.dk

Praksis: Aalborg, Hobro, Aarhus og online

Priser:
Individuel terapi: 750 kr (1 time)
Parterapi: 1150 kr (1.5 time)

Tilbyder: Individuel terapi, Parterapi, Supervision

www.iselinveronikabrandt.dk


Hvordan har du det?

...faktisk!

Jeg mener ikke, hvordan du synes, du burde have det
Tænker, tror eller synes du har det
Heller ikke, hvordan andre måske mener, du burde have det.

Jeg mener...
Hvordan føles det i virkeligheden?
For dig?
Lige nu?

Uanset hvad, du tumler med, så kan og vil gerne hjælpe dig med at få det godt med dig.
Så godt, at du kan gøre mindre og være mere.
Være dig.
Sammen med andre.

Jeg kan hjælpe dig med at få det så godt med dig selv, at du faktisk kan give dig selv plads til bare at have det, som du rent faktisk har det. Ikke skal putte med det, pakke tingene ind, forvirre dig selv, pynte på det eller måske ligefrem lyve omkring, hvordan det er at være dig i virkeligheden.

Jeg kan hjælpe dig med at få det så godt med dig, at du begynder at samarbejde med dig selv i stedet for at modarbejde dig selv. Bruger dine kræfter klogt. Skaber dig et liv, der passer til dig og dine værdier. Så du ikke taler grimt til dig selv, fordømmer dig selv, slipper for tankemylder, få overskud til at leve, være sammen med andre på en rar måde og passe på dine relationer.

Konkret og enkelt- kærligt og ærligt!

Terapi hos mig er et samarbejde mellem dig og mig. Jeg kender ikke svarene for dig, men støtter dig gennem kropsligt arbejde og samtale i at få mere kontakt med din krop og dine følelser. På den måde arbejder vi sammen mod, at du kommer i dybere kontakt ned dig selv og at du kan mærke, hvordan du faktisk har det.

Jeg hjælper dig med at vikle det indviklede ud!

Jeg arbejder altså med udgangspunkt i at lade dig mærke en skelnen mellem gøren og væren. Mit udgangspunkt er, at du er helt som du skal være. Hvad du gør med dine følelser, er et valg du træffer. Mere eller mindre bevidst.

Jeg hjælper dig i så god kontakt med dig selv, at du kan mærke dit eget fundament. Når du står her frem for at flagre rundt i en eller anden forestilling om dig selv, får du mere ro og et langt bedre udgangspunkt for at undersøge dine handlemuligheder. Du kan se klarere og træffe valg, som er rigtige for netop dig.

Jeg tilbyder også terapi online

Jeg tilbyder også online terapi. Det fungerer overraskende godt og du kan få hjælp uanset, hvor du befinder dig.
Se mere her: terapi over telefon eller online.

Sensetik øvelser

Jeg tilbyder udover terapi også Sensetik øvelser- både fysisk og online.

-Kontakt mig gerne for at høre om dine muligheder for at være med. Du er meget velkommen.

Jeg har gået vejen selv!

Jeg har gået vejen selv. Jeg har prøvet at fare vild i en grad jeg ikke vil ønske for nogen. Jeg var fuldstændig komplet og absolut uvenner med mig selv. Men jeg ved også hvordan det er at opdage, vælge og rent faktisk gå vejen ud af uvenskabet. Jeg ved, hvordan det at at stoppe med at gøre for at bevise, gøre for at fjerne smerte, gøre for at gemme sig og og og til bare at være- mig.
Fordi jeg har undersøgt mine egne vildveje så grundigt, kan jeg som terapeut være mig selv for dig. Jeg tør være helt til stede for dig. Jeg kan hjælpe dig til det samme.

Før jeg blev uddannet psykoterapeut tog jeg en kandidatgrad i anvendt filosofi. Jeg brugte det meste af min tid på filosofi på at beskæftige mig med kroppens betydning for menneskers måde at opfatte sig selv, hinanden og verden på.
Jeg elsker mit arbejde. Det gør jeg. At få livet til at give dyb mening både i ord og handling. For mig selv og for andre.

Det er i virkeligheden, livet skal leves.


Kom med!

Kærlig hilsen, Veronika

...

Bliv kontaktet af Iselin Veronika Brandt

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.