Cookie Menu

Terapigruppe - Sensetik

07.08.2011

Gruppen er åben for alle.

Formålet med en terapigruppe, er at mødes med andre mennesker om at arbejde terapeutisk og udvikle sig sammen. I terapigruppen opbygger vi sammen den tillid, som er helt afgørende for deltagernes udviklingsproces.

Når man er i en terapigruppe, oplever man at blive set og forstået af andre. Man bliver støttet i at være på rette vej. Man oplever genkendelse. I en gruppe udspiller der sig samme temaer, som i resten af ens liv. Derfor giver gruppeterapi også en god mulighed for at arbejde med relationer til andre mennesker.

Vi starter hver gang med kropsøvelser og arbejder med at mærke sig selv og være nærværende. Efter øvelserne er der en runde, hvor deltagerne kan snakke om det, som optager dem lige nu. Herefter arbejder en af gruppedeltagerne individuelt med terapeuten i ca. 1 time. Efter terapien er der feed-back – hvor de andre i gruppen har mulighed for at fortælle om, hvordan det har været at overvære terapien og give respons til den person, som har været i terapi.

Terapeut: Bolette Bartholdy. Jeg er privatpraktiserende certificeret Sensetik terapeut og har en bred erfaring med grupper gennem 14 år.

Læse mere om Bolette

Tid: Hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 19-22, med start 1. september 2011.

Sted: Kastanie Allé 18, 2720 Vanløse.
Pris 850 kr./måned.

Mere information og tilmelding:

Bolette tlf.: 40 38 02 77
Email: bolette@sensetik.dk
Webside: www.bolettebartholdy.dk

Læs mere: Gruppeterapi