Cookie Menu

Kropsterapeut

En Sensetik terapeut er en kropsterapeut

At arbejde med at øge klientens bevidsthed og opmærksomhed på sin krop er helt fundamentalt i Sensetiks arbejdsmetode.

En effektiv terapeut må være kropsterapeut

Kun ved at mærke kroppen, kan vi orientere os i virkeligheden.
Det er i kontakten med kroppen, at vi kan mærke, hvad vi føler og dermed, hvad der er rigtigt og forkert i etisk forstand, og det er i kontakten med kroppen, vi har forbindelse med sanserne og dermed forbindelse med, hvad der faktisk er i omverdenen.

At blive bedre og bedre at mærke sin krop og således mere og mere funderet i realiteterne, er en grundstamme i enhver fremadskridende udviklingsproces , uafhængig af den specifikke problematik, der konkret arbejdes med.

En kropsterapeut er derfor en af forudsætningerne for, at en terapi virker.

Hvad gør en kropsterapeut?

Kropsarbejdet i Sensetik terapi er todelt. Dels og mest arbejdes med opmærksomhed på kroppen f.eks via terapeutens spørgsmål som:

Dels arbejder en Sensetik kropsterapeut med kropsteraputiske interventioner. Det foregår på den måde, at kropsterapeuten instruerer klienten i bestemte måder at bruge sin krop og stemme på. I nogle af teknikkerne bruger kropsterapeuten samtidig sin stemme og sine hænder til at støtte klientens krop, dens bevægelser og åndedrættet.

Desuden bruger vi i sensetiks gruppeterapeutiske arbejde en særlig type kropsøvelser, Sensetik øvelser

Mere om: Sensetik øvelser

Arbejde hos en kropsterapeut

Alle Sensetiks terapeuter er kvalificerede til at arbejde med kropsterapi. Ring til én af dem eller skriv til os på kontaktsiden.

Mere om: Terapeuterne