Cookie Menu

Spiseforstyrrelser handler om mennesker - ikke om mad

Behandling af spiseforstyrrelser med psykoterapi

– spiseforstyrrelser handler mere om mennesker end om mad.

Metoden og behandlingen er en bedre kontakt med dig selv. Fra vores synspunkt er spiseforstyrrelser en reaktion på indviklede opvækstbetingelser, der resulterer i forstyrrede selvopfattelser og et negativt forhold til sig selv og sin krop.

At klienten vælger igen at mærke sin krop er helt afgørende for helingsprocessen.

Et grundelement i al Sensetik terapi, herunder arbejdet med spiseforstyrrelser, er at støtte klienten i at erfare sine kræfter til og ansvar for at kunne træffe valg. Her spiller den kropslige del af terapi arbejdet ofte en stor rolle.

Terapi og spiseforstyrrelser

Vores erfaring om terapi med mennesker med spiseforstyrrelser er netop, at det snarere er handling end behandling, der udvirker en egentlig udviklingsproces: Hver gang en klient vælger at gøre og forholde sig på nye måder overfor sig selv, ser vi blivende og fortsatte forbedringer af livskvalitet.

Behandling af spiseforstyrrelser

Behandling af spiseforstyrrelser sker i et individuelt forløb med en af vore terapeuter, evt. suppleret med gruppeterapi, parterapi eller familieterapi.

Mere om: Individuel terapi
Mere om: Gruppeterapi
Mere om: Parterapi

Alle Sensetiks terapeuter er kvalificerede til at arbejde med spiseforstyrrelser. Ring til én af dem eller skriv til os på kontaktsiden.

Find en terapeut

Tid hvis du gerne vil ringes op.