Cookie Menu

FagligDag 2. november 2019

11.09.2019

X i kalender Lørdag 02.11.2019 kl 11.00
Sensetik inviterer til vores næste faglige dag i København
Sensetik inviterer til FagligDag 2. marts 2019

Salen, Kvarterhuset,
Jemtelandsgade 3,
2300 Kbh S

kl 11.00 – 16.00

Dagens første indslag er fælles sensetikøvelser. Instruktør: Selma Dia
Øvelser varer cirka en 30-40 minutter med start kl 11.00

Dagens oplægsholder er Aase Morell:

NØRD I FULDT FIRSPRING

Se Aases præsentation af sig selv og sit oplæg nedenfor

Bolette Bartholdy er dagens mødeleder

Der kan købes mad og drikke i Kvarterhusets cafe, og vi er også velkomne til selv at medbringe egen frokost, kaffe/te og øvrige drikkevarer
Sensetik sørger for lidt frugter og nøddder dagen igennem.

Hvis du ankommer med bil, vi anbefale at tjekke parkeringsforhold i området, da der er betaling i nogle af de omkringliggende gader og ikke i andre.

FagligDag er gratis og tilmelding ikke nødvendig, arrangementet er åbent og alle er velkomne.

På gensyn

Aase præsenterer sig sel vog dagens oplæg:

NØRD I FULDT FIRSPRING

Jeg vil på Sensetiks faglige dag, fortælle om det jeg nørder med. Nørd er et slangudtryk for en person med en stor interesse for et enkelt eller flere emner … og det er f.eks. mig.

Typisk er der tale om interesseområder, der af mange anses for "noget underligt noget". Håndværkere som omsætter viden til noget praktisk og alment brugbart betegnes ikke som nørder, mens den typiske nørd bruger en masse tid på ting som "ikke-nørder" har svært ved at se meningen med. (Wikipedia).

Jeg nørder med at omsætte viden til noget praktisk og brugbart og kan åbenbart ikke rummes i den typiske definition af at være nørd, det til trods for at jeg er det.

Jeg hedder Aase Morell og arbejder til daglig i Næstved Kommune, med udvikling og implementering af sprog pædagogik og samarbejder med forældre til tosprogede børn om deres barns sproglige udvikling. Jeg har en terapi praksis hjemme, hvor jeg udfører Sensetik terapi.

Mine to nyeste tiltag, er ”opfindelsen” af Nisse-alfen Mejse, som har relationer mellem børn og forældre som sit omdrejningspunkt. Hun kan bookes til juletræsfester og julemarkeder. Mit andet nye tiltag er udarbejdelsen og udgivelsen af et pædagogisk faghæfte om Natur, udeliv og science i dagtilbud. Hæftet udkommer i forbindelse med Bogmessen 15-17 november i Bella Centret. En vigtig del af boghæftets pointe er opfordringen til, at metoden jeg har beskrevet, ikke bruges metodisk.

Jeg har skrevet Olav Storm Jensens fine formulering om den fagpersonlige terapeut kompetence, ind i en pædagogisk kontekst (efter aftale med Olav, selvfølgelig) og denne er at finde i mit faghæfte.

Jeg vil på Sensetiks faglige dag, tage udgangspunkt i en række oplevede ”cases” med især børn og fortælle om hvordan jeg til stadighed nørder mig ned i det pædagogiske arbejde, hvor den voksnes ansvar for relationen tages alvorligt nok. Jeg vil selvfølgelig vise jer og tale om min proces med at skrive faghæftet.
I kommer til at se min indre nørd i fuldt firspring. Det bliver sikkert anderledes, sjovt og inspirerende.

Nørden prioriterer ofte det generelt sociale væsentligt lavere end samvær med andre nørder med tilsvarende interesser. I visse tilfælde prioriterer nørden endda interessen højere end ethvert socialt samvær (Wikipedia). … det er så ikke lige mig.

Håber at vi ses.

Mejse, Meget Mere Magisk.