Cookie Menu

3 dages eksternat workshop i København juni 2020

Kursussted:

Backersvej, København


Underviser:

Bolette Bartholdy

Sensetik workshop i 3 dage uden overnatning

I København 26.- 28. juni 2020

Vil du gerne blive klogere på dig selv og gøre noget ved det, som er besværligt i dig, så er min Sensetik workshop noget for dig.

Der er ikke noget fælles tema. Hver deltager arbejder med det, som føles vigtigt. Jeg laver en terapi med hver enkelt, hvor resten af gruppen ser på.

Når du er i en terapigruppe, får du både udbytte af det, du selv arbejder med samt støtte og inspiration fra de andre i gruppen.

Gruppeterapi giver mulighed for at opleve sig set, hørt og støttet af andre i sin proces - og gøre det samme for de andre.

Gruppeterapi åbner også for at forholde sig til, hvordan du relaterer dig til andre mennesker. Giver du dig selv plads sammen med andre, føler du dig som en del af fællesskabet, hvad gør du, hvis du får det svært med, hvad en anden siger eller gør.

Det kan være en intens og berigende oplevelse at have indlevende vidner til sin terapi. Jeg har som terapeut hele tiden fokus på at arbejde med nærvær og klarhed, så de terapeutiske processer får de bedst mulige betingelser for at udfolde sig.

Programmet veksler mellem kropsøvelser, individuelle terapier og feed back. Mellem øvelser og terapier har du mulighed for at tale om din proces.

Workshoppen er kl. 16-21 fredag 26.6 og lørdag 27.6 og søndag 28.6 kl. 10-17.
Pris: 2900 kr.

Mere info og tilmelding: bolette@sensetik.dk