Cookie Menu
Kropsterapi

Gorm Lundshøj

Sensetik terapeut

Telefon: 21 40 89 60

E-mail: gorm@sensetik.dk

Praksis: Svendborg og København

Priser:
Individuel terapi: 900 kr. for en time
Parterapi: 1500 kr. for 1½ time

Tilbyder: Individuel terapi, Parterapi, Supervision

www.gormlundshoj.dk

Jeg har haft praksis siden 1998. Det betyder, at jeg har haft over 200 klienter i terapi og jeg har erfaring fra tusindvis af timer fordelt imellem individuelle klienter, parterapi, grupper og supervision.

På Sensetik psykoterapeut uddannelsen lærte vi at arbejde konsekvent ud fra den grundholdning, at vi mennesker dybest set vil os selv og hinanden det godt. Det psykoterapeutiske arbejde handler om at lade være med at stille sig i vejen for det dybeste i os. Sagt på en anden måde, så handler godt terapiarbejde om at arbejde med forholdet til os selv - hvordan vi har det med os selv. Jeg overraskes til stadighed over, hvor langt man kan komme med at få det bedre med alverdens problemstillinger og udfordringer, som man møder i sit liv, ad denne vej.

Det lyder enkelt, og det er det selvfølgelig ikke altid. Men dette grundlæggende menneskesyn er for mig dybt menneskekærligt og livsbekræftende. Og min erfaring har vist mig, at det er sandt.

Inden jeg blev psykoterapeut har jeg arbejdet som tømrer, pædagogmedhjælper og læst matematik og fysik. Senest var jeg direktør i IT iværksætterfirmaet EasyFlex, som blev solgt i 2009. Jeg er født og opvokset på Sydfyn, og har boet i København fra 1989 til 2014. Nu bor jeg igen på Sydfyn.

Jeg tilbyder parterapi.

Se min hjemmeside, hvor jeg kalder det jeg laver for kropsterapi for at understrege betydningen af den kropslige dimension.

Læs om: kropsterapi.

Bliv kontaktet af Gorm Lundshøj

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.