Cookie Menu

Gorm Lundshøj

Certificeret Sensetik terapeut

Telefon: 21 40 89 60

E-mail: gorm@sensetik.dk

Praksis: Svendborg og København

Priser:
Individuel terapi: 950 kr. for en time
Parterapi: 1.800 kr. for 1½ time

Tilbyder: Individuel terapi, Parterapi, Supervision

www.gormlundshoj.dk

Du og jeg har sikkert mere til fælles, end du lige tror. Jeg kunne forestille mig, at du er i en periode af livet, hvor du tænker over, om livet kan blive bedre end det, du oplever lige nu.

Måske står du midt i en form for krise, eller måske blev livet bare aldrig helt, som du drømte om. Det kan også være, at du har problemer i dit parforhold og gerne vil have hjælp til at I kan få det bedre sammen.

Engang stod jeg også selv ved en skillevej, hvor jeg tit følte mig forkert. I en desperat kamp for at få det bedre, prøvede jeg hele tiden på at være perfekt.

Og det hjalp ingenting. Tværtimod.

Derfor begyndte jeg at gå i terapi, og jeg blev meget positivt overrasket over, hvor stor forskel få sessioner kunne gøre i mit liv.

Det gjorde, at jeg selv blev uddannet psykoterapeut og sidenhen parterapeut. Nu har jeg arbejdet som
terapeut siden 1998 og er taknemmelig over, hvor mange mennesker jeg har fået lov til at hjælpe til et bedre liv – og for al den tillid, jeg har mødt. Og så finder jeg som person en kæmpe ro i at vide, at der altid er en vej, og at der er noget bedre til alle mennesker, der vil og tør arbejde med sig selv.

De fleste klienter besøger mig udenfor Svendborg, hvor jeg bor med min familie i et nedlagt landbrug og har hyggelige terapilokaler i den ene lade. Du kan også gå i terapi hos mig i København, hvor jeg er flere dage hver måned.

Jeg tilbyder

Terapi: gormlundshoj.dk/terapi
Parterapi: gormlundshoj.dk/parterapi

Privat er jeg gift med Mia som ejer og driver Mias Ø på Fyn. Et økologisk catering firma som leverer mad ud af huset til fester og events

Bliv kontaktet af Gorm Lundshøj

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.