Cookie Menu

Rie Holm

Certificeret Sensetik terapeut

Telefon: 60 64 55 51

E-mail: holm.rie@gmail.com

Praksis: København

Tilbyder: Individuel terapi

Adresse: Nørresøgade 27a, 1370 København K

Mit første møde med terapi var i 1990, hvor jeg på baggrund af en anbefaling startede i Bioekesistentiel Psykoterapi. Jeg følte mig lige fra starten set og mødt af terapeuten, og det var en omvæltende oplevelse at stå ved alle mine følelser og mærke, at jeg ikke var forkert. Jeg har lige siden gået i terapi og oplever dagligt, at det beriger mit liv både personligt og arbejdsmæssigt.

Efter nogle år i individuel terapi meldte jeg mig i 1993 på et gruppeterapeutisk kursus. På kurset erfarede jeg, at andre havde sammen problemer som mig, og jeg oplevede at kunne være mig selv sammen med andre. Det første kursus blev starten på mange flere kurser, og jeg har siden stort set deltaget i et eller flere gruppeterapeutiske forløb hvert år.

I 1998 startede jeg på Sensetik uddannelsen, og i 2001 blev jeg træningsterapeut. Siden 2005 har jeg arbejdet som Certificeret Sensetik Terapeut. Jeg arbejder med unge og voksne og tilbyder både individuel terapi og parterapi i min praksis. Herudover arbejder jeg som frivillig terapeut i Settlementet på Vesterbro. www.settlementet.dk

Udover min terapeut-uddannelse er jeg uddannet Cand. Scient. Soc på RUC og arbejder som Udviklingskonsulent i en kommune, hvor jeg bruger min uddannelse i mit arbejde som projektleder og facilitator.

Bliv kontaktet af Rie Holm

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.