Cookie Menu
Iselin Veronika Brandt

Iselin Veronika Brandt

Telefon: 42 77 09 75

E-mail: veronika@sensetik.dk

www.iselinveronikabrandt.dk

Faglige og personlige kompetencer går hånd i hånd

Du er ikke bare fagligt tilstede i en faglig situation, men også personligt. Du kan tro, være overbevist om eller stræbe mod ikke at være personligt til stede i situationer, som kalder på dig fagligt. Det er efter min bedste og stærkest overbevisning ikke sandt simpelthen.

Der bliver plads til dig

Ofte vil et sådant forsøg på at træde ud af en situation personligt, gøre hele din situation meget mere indviklet. Du fylder faktisk mere, når du forsøger ikke at være tilstede med din person. Ja, du vil reelt fylder endnu mere med din person, end hvis du var dig bevidst, hvordan du som person er tilstede, med hvad du reelt er til stede og med, hvad du har på spil i forskellige situationer.

Din helt konkrete situation

Begynder du at give dig selv adgang til al den viden du har, vil dit arbejdsliv ændre sig. Ikke kun vil det blive mindre forvirrende og anstrengende for dig, det vil også give dig mulighed for konkret og reelt at tage stilling til din situation. Du vil kunne gøre dit arbejde bedre og mere effektivt. Du vil kunne træffe mere præcise beslutninger på egne og andres vegne.

At bruge dine kræfter klogest

Om du står du i en krise, en konflikt eller en forandringsproces- ja alle typer af situationer, hvor du har noget på spil. Det kan være med en kollega, chef, ansat, kunde, borger etc. Uanset hvilken situation, så vil det have afgørende betydning for udfaldet, at du har arbejdet med din grounding og at du har undersøgt ikke den tænkte situation, men den reelle. Hvad består situationen reelt i? Hvad gør den reelt ved dig? Hvordan bruger du dine kræfter?

Et sprog alle forstår i omhyggeligt tempo

Hos mig arbejder vi sammen i et sprog alle kan forstå og i et tempo, der giver plads til at være i. Jeg hjælper alle med at blive nede på jorden i roligt omhyggeligt tempo.
Den måde at arbejde på er givet god ud, fordi arbejdet så virker allerede fra begyndelsen.

Jeg tilbyder individuel supervision og supervision til grupper.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærlig hilsen,
Veronika

Bliv kontaktet af Iselin Veronika Brandt

Udfyld hvis du vil have svar pr. e-mail.

Udfyld hvis du vil ringes op.

Hvornår passer det dig, at blive ringet op.