Cookie Menu

Kom i synk - Sensetik øvelser i Nordjylland og Aarhus

Kursussted:

Aalborg, Støvring, Arden og Aarhus


Underviser:

Iselin Veronika Brandt

Kom i synk med dig selv

Oplever du ind imellem ikke at være i synk med dig selv eller vil du gerne være det endnu mere, så kom og vær med hos os. Vi er rigtig søde og deltagerne på holdene er utrolige til at byde nye velkomne. De fleste føler sig hurtigt som en naturlig del af gruppen.

Kom - du behøver ikke vente til et nyt hold starter op.

Vi arbejder med:

Svar fra kroppen

Vi arbejder med ikke at finde tankesvar på, hvordan vi har det, men at finde kloge svar nede i kroppen. Hovedet giver nemlig svar på, hvad mennesker tænker - ikke på hvad vi føler.
Vi laver øvelser ca 60 min og bagefter runder vi af stille og roligt sammen. Den eneste, der snakker undervejs i øvelserne er mig. Det gør, at du får bedst mulighed for at fordybe dig i, hvordan du i virkeligheden har det.

Vi arbejder langsomt og med så simple øvelser, at ALLE kan være med. Børn, unge, voksne og meget voksne.
I gennem flere år har jeg undervist i Sensetik øvelser. Jeg har flere hold i bl.a. Aalborg, Arden, Støvring og Aarhus og du er meget velkommen. Når vejret er godt er vi udendørs under trækronerne.

Du kan læse mere om øvelser hos mig her.

Deltagerne skriver:

”Jeg kan rigtig godt lide at komme til Sensetik øvelser hos Veronika, da hun med sit dejlige rolige sind og sine bevægelser får min opmærksomhed vendt ind i mig selv, på at trække vejret og mærke min krop - på hvordan det føles at være mig!!! Jeg får et dejligt pusterum med plads til mig selv. Jeg får redskaber, jeg kan bruge i det daglige for at komme ned i gear og ned i det konkrete, så jeg bedre kan handle i verden omkring mig.
Veronika er på magisk vis helt fantastisk til at få alle i rummet ned i tempo. Når jeg går hjem, er jeg fyldt med ny energi og åbent sind.”

- Annika Maria Hansen

"At komme hos Veronika og deltage i undervisningen giver mig ro og overskud. Min kropsbevidsthed er blevet øget og jeg får redskaber til at holde fokus og ro i hverdagen. En af de ting Veronika også har givet mig er bevidsthed om den rigtige vejrtrækning og min krops holdning. Tak for det!"

-Tine

Du kan læse flere anbefalinger fra deltagerne her.

Ring eller skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål eller hør hvordan du kommer med.

Tlf 42 77 09 75
E-mail veronika@sensetik.dk

Kærlig hilsen, Veronika