Cookie Menu

Kom i synk - Sensetik øvelser i Nordjylland, Aarhus og online

Kursussted:

Aalborg, Støvring, Arden, Aarhus og online


Underviser:

Iselin Veronika Brandt

Kom i synk med dig selv

Oplever du ind imellem ikke at være i synk med dig selv eller vil du gerne være det endnu mere, så kom.

Vi arbejder med:

Svar fra kroppen

Vi arbejder med ikke at finde tankesvar på, hvordan vi har det, men at finde kloge svar nede i kroppen. Hovedet giver nemlig svar på, hvad mennesker tænker - ikke på hvad vi føler.
Vi laver øvelser ca 60 min og bagefter runder vi af stille og roligt sammen. Den eneste, der snakker undervejs i øvelserne er mig. Det gør, at du får bedst mulighed for at fordybe dig i, hvordan du i virkeligheden har det.

Vi arbejder langsomt og med så simple øvelser, at ALLE kan være med. Børn, unge, voksne og meget voksne.

Læs mere her:

Sensetik øvelser hos mig
Sensetik øvelser online

Deltagerne skriver:

”Jeg kan rigtig godt lide at komme til Sensetik øvelser hos Veronika, da hun med sit dejlige rolige sind og sine bevægelser får min opmærksomhed vendt ind i mig selv, på at trække vejret og mærke min krop - på hvordan det føles at være mig!!! Jeg får et dejligt pusterum med plads til mig selv. Jeg får redskaber, jeg kan bruge i det daglige for at komme ned i gear og ned i det konkrete, så jeg bedre kan handle i verden omkring mig.
Veronika er på magisk vis helt fantastisk til at få alle i rummet ned i tempo. Når jeg går hjem, er jeg fyldt med ny energi og åbent sind.”

- Annika Maria Hansen

"At komme hos Veronika og deltage i undervisningen giver mig ro og overskud. Min kropsbevidsthed er blevet øget og jeg får redskaber til at holde fokus og ro i hverdagen. En af de ting Veronika også har givet mig er bevidsthed om den rigtige vejrtrækning og min krops holdning. Tak for det!"

-Tine

Du kan læse flere anbefalinger fra deltagerne her.

Ring eller skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål eller hør hvordan du kommer med.

Tlf 42 77 09 75
E-mail veronika@sensetik.dk

Kærlig hilsen, Veronika