Cookie Menu

Supervisorer

Psykoterapeut Aase Morell

Aase MorellEfter mange års arbejde med familier og børn i Næstved Kommune har jeg åbnet privat praksis, hvor jeg tilbyder supervision.

Telefon: 60 68 03 70

E-mail: aase@sensetik.dk

Læs mere

Psykoterapeut Bolette Bartholdy

Bolette BartholdySom supervisor hjælper jeg dig med at styrke din evne til at mærke, reflektere over, forstå og håndtere problemstillinger og udfordringer som opstår i dit professionelle liv.

Telefon: 40 38 02 77

E-mail: bolette@sensetik.dk

Læs mere

Gorm LundshøjJeg brænder for, at mine kunder finder deres dårlige vaner og får lavet dem om til nye gode vaner og derved får mere arbejdsglæde. Min overbevisning er, at det giver et sundere liv og et sundere firma, når det lykkes.

Telefon: 21 40 89 60

E-mail: gorm@sensetik.dk

www.gormlundshoj.dk

Læs mere

Iselin Veronika Brandt

Iselin Veronika BrandtNede på jorden i et sprog alle forstår. Jeg giver supervision til med udgangspunkt i at styrke din fag-personlige kompetence.

Telefon: +45 42 77 09 75

E-mail: veronika@sensetik.dk

www.iselinveronikabrandt.dk

Læs mere

Kris SimonsenJeg tilbyder supervision, hvor du øger din opmærksomhed på, hvad de valg du træffer gør ved dig, og hvor vi undersøger, hvordan du kan optimere din livsglæde - på job og udenfor jobbet.

Telefon: 42 52 89 19

E-mail: kris@sensetik.dk

www.krissimonsen.dk

Læs mere

Marianne WieseJeg tilbyder lederudviklingssamtaler, der tager udgangspunkt i din hverdag som leder og de udfordringer, du står med her og nu. Jeg guider dig til at komme i kontakt med dine egne ressourcer og løsningsforslag.

Telefon: 21 70 86 85

E-mail: mariannewiese56@gmail.com

www.wieselederudvikling.dk

Læs mere

Olav Storm JensenFødt 1942. Mag. art. i psykologi. Adj. professor, RUC. Fhv. lektor, KU. Har som praksisforsker udviklet Sensetik. Leder af Sensetikuddannelsen. Arbejder med psykoterapi, undervisning, supervision og gruppeprocesarbejde.

Telefon: 45 42 52 93

E-mail: olav@sensetik.dk

Læs mere

Stine LyngdalJeg tilbyder supervision til dig der arbejder med mennesker, og til dig der er i gang med en sundhedsuddannelse.

Telefon: 61 65 69 70

E-mail: stine@sensetik.dk

www.stinelyngdal.dk

Læs mere

Psykoterapeut i Ålborg

Tove PorsborgOfte vil man finde frem til en viden, man har i forvejen, men ikke er bevidst om – en viden, der ikke står helt klar for èn – og som man derfor ikke bruger.

Telefon: 50 43 57 59

E-mail: tove.po@gmail.com

www.tpterapi.dk

Læs mere